South Limburg Darts League

Anno 1972

Secretariaat

Postbus 148

6440 AC Brunssum

Privacy verklaring.

Leden inlog portal.

 

Nieuws

Einde Competitie seizoen 2020-2021
16 dec 2020 20:20

Beste leden, Het zal jullie geen van allen zijn ontgaan, maar de meest recente maatregelen die de r [ ... ]

Lees verder
verdere verlenging competitiestop door Coronamaatr...
05 dec 2020 09:33

Beste leden,

Er is nog geen zekerheid is over de datum dat de horeca gelegenheden weer open mogen gaa [ ... ]

Lees verder
verlenging competitiestop door Coronamaatregelen
17 okt 2020 08:39

Beste leden,   Naar aanleiding van de laatste corona-maatregelen die door de overheid zijn va [ ... ]

Lees verder
tijdelijke Competitie stop ivm Coronamaatregelen
30 sept 2020 19:27

Beste allen, Zoals een ieder heeft gehoord zijn er door de overheid nieuwe strengere coronamaatrege [ ... ]

Lees verder
Meer nieuws

Binnenkort

There are no events in the selected category
Facebook Image

Verklaring aan leden n.a.v. verscherpte corona maatregelen

Beste leden,

 

Op de eerste plaats willen wij onze zorgen en sterkte uitspreken voor diegene die direct getroffen zijn door het Corona virus. Verder willen wij diegene die direct maar ook indirect getroffen worden door de  maatregelen die door het kabinet worden opgelegd sterkte wensen. Het zijn zware en moeilijke tijden voor een ieder.

Talloze organisaties en individuen werken keihard om de bestrijding van het virus tegen te gaan en onze samenleving te beschermen.

Als dartsbond en spelers kunnen en moeten wij hierin ook ons steentje bijdragen. Of wij nu willen of niet. De opgelegde maatregelen zijn en treffen iedereen in onze samenleving en ver daarbuiten.

 

Het kabinet heeft het pakket aan maatregelen aangescherpt om het coronavirus te bestrijden. Alle maatregelen zoals sluiting scholen, sportverenigingen, eet- en drinkgelegenheden golden vooralsnog tot en met maandag 6 april en is verlengd tot en met 28 april. Het verbod op evenementen en alle bijeenkomsten geldt tot 1 juni. De ondergrens van 100 personen geld niet meer. Tevens geldt er tot 1 juni een verbod op samenscholing van vanaf 3 personen of meer. Aangezien aan alle activiteiten van de SLDL een veelvoud hiervan deelneemt, en horeca gelegenheden gesloten blijven,  kunnen wij niet anders dan alle activiteiten te stoppen. Meer informatie klik hier.

 

Het bestuur heeft voor het verloop, en het einde van het seizoen 2019-2020 diverse opties bekeken.

Wij komen tot de slotsom dat er 3 scenario’s zijn.

Scenario 1: De competitie beëindigen op de standen zoals ze nu zijn. En op basis daarvan ook de promotie en degradatieregels hanteren. Dit zou niet fair zijn aangezien er meerdere teams 2 maal tegen elkaar hebben gespeeld en een aantal niet. Daarbij zijn er nog diverse inhaal wedstrijden en zou de huidige stand niet een reële stand zijn.

Scenario 2: De competitie beëindigen op de helft van de competitie. Iedereen heeft dan  in zijn poule 1 keer tegen elkaar gespeeld. Op deze stand worden dan de promotie en degradatieregels gehanteerd.

Scenario 3: De competitie per direct beëindigen. Het seizoen zou dus niet zijn gespeeld en zijn er geen resultaten behaald. Het seizoen 2020-2021 zouden we dan beginnen als ware dit het seizoen 2019-2020.

 

Wij zijn tot de slotsom gekomen dat scenario 3 het meest eerlijke is. Dit betekent het volgende:

Inschrijving seizoen 2020-2021:

  • Teams die zich weer inschrijven houden hun divisieplaatsing. Er is geen promotie en degradatie. Opengevallen plekken, doordat teams zich niet opnieuw inschrijven, zullen moeten worden opgevuld. Dit doen we door de hoogst geklasseerde teams aan het einde van de 1e competitiehelft van 2019-2020 door te schuiven.
  • De gebruikelijk inschrijfkosten worden sterk aangepast of vervallen. De reeds bestaande teams betalen geen team inschrijfkosten. De inschrijfkosten voor een speler worden € 5,- i.p.v. € 22,50. Nieuwe spelers betalen de gebruikelijke € 22,50 tot aan de captainsmeeting. Daarna wordt dit € 25,-
  • De inschrijfdag staat gepland voor zaterdag 20 juni 2020 van 12:00 tot 18:00 uur in Trefcentrum Treebeek. Dit onder voorbehoud van verdere kabinetsmaatregelen. Uiteraard kun jij je ook al eerder inschrijven. Dit kan vanaf 1 mei 2020 door de benodigde formulieren ( en pasfoto indien nodig ) te verzenden naar onze ledensecretaris Dhr P. Marchetti Brunahildestraat 87, 6443 XG Brunssum. Mails en apjes worden niet in behandeling genomen.

 

Afsluiting seizoen 2019-2020:

Aangezien er geen competitie heeft plaatsgevonden is er ook geen afsluitende feestavond. Dit zou overigens in de huidige tijd waarin iedereen is getroffen door het Corona virus ongepast en onwenselijk zijn. Het is een tijd voor verwerking en niet voor feesten.

De geplande ALV van vrijdag 14 juni 2020 vervalt. Deze wordt samengevoegd met de captainsmeeting. De exacte datum wordt nog gecommuniceerd.

 

Opgelegde boetes en schorsingen blijven wel van kracht. De opgelegde en niet betaalde boetes worden verrekend bij de inschrijving. De teams en spelers op wie dit van toepassing is, zijn hierover in een eerder stadium geïnformeerd.

 

Kwalificatie World Masters in Hummelo:

Wij zijn nog in gesprek met de organisator. Op dit moment is het nog onduidelijk of deze finaledag op zondag 19 juli 2020 doorgang vind. Ben jij geplaatst voor deze finaledag, dan zullen wij jou zo spoedig mogelijk persoonlijk informeren. Jij bent geplaatst indien jij een singeltoernooi in de A licentie hebt gewonnen. Verder gelden de plaatsingregels zoals deze eerder zijn gecommuniceerd. In totaal 16 mannen en 8 vrouwen.

Wij kunnen ons voorstellen dat jij als lid vragen hebt over bovenstaande. Heb jij een vraag, stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij proberen dan binnen 2 weken te reageren. Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

Nieuwsbrieven

No Newsletter found
QR Code