pornclipsonline

South Limburg Darts League

Anno 1972

Secretariaat

Postbus 148

6440 AC Brunssum

Privacy verklaring.

Leden inlog portal.

Inschrijving Feestavond.

 

 

 

Facebook Image

FAQ (veel gestelde vragen)


Uitstel

Kijk hiervoor in de betreffende reglementen. Hierin staat exact beschreven hoe uitstel mogelijk is. Het verzoek voor uitstel dient digitaal te gebeuren nadat je bent ingelogd.

Waar kan ik telefoonnummers vinden van teamcaptains en verenigingen?

In eerste instantie - in de klapper. Natuurlijk kun je ook inloggen op de backend. Daar vind je alle benodigde gegevens.

Hoe moet ik het formulier toe zenden aan de bond?

Staat onderaan het formulier. Moet VOOR donderdag avond de week na de wedstrijd bij de wedstrijdleider binnen zijn.
1. Als (jpg) bijlage in een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2. Als fax naar 084-7182764
3. Per post naar: Secretariaat SLDL, postbus 148, 6440 AC Brunssum

Wanneer is de feestavond?

Ieder jaar medio juni. De exacte locatie word ruim va te voren bekend gemaakt via de website en mailing.

Hoe moet ik het formulier invullen?

In de klapper tref je een uitleg aan hoe je een wedstrijdformulier correct dient in te vullen. Kom je er niet uit, dan neem contact op met de secretaris van de S.L.D.L.
Het formulier is voor je eigen administratie en dient op eerste verzoek van het bestuur aangeleverd te worden. De uitslag zelf dien je zelf in te voeren. Hiervoor dien je eerst ingelogd te zijn.

Wanneer begint het nieuwe seizoen?

Rond eind september - begin oktober van elk jaar.

Waar kan ik de locatie vinden van een vereniging?

In eerste instantie in de klapper. Kan ook via menu optie COMPETITIE -> ADRESSEN

Hoe hoog zijn de boetes?

Er zijn verschillende boetes. Zijn allemaal terug te vinden in het Huishoudelijk Reglement.

Hoe moet ik geld overmaken?

Dit kan op drie manieren.
1. Acceptgiro via de bank overmaken.
2. Internet bankieren naar IBAN - NL16INGB0004004668. Altijd het juiste kenmerk gebruiken.
3. Contant bij de penningmeester. Kan alleen op afspraak.

Hoe schrijf ik een lid in?

Kan op verschillende manieren.
1. Met het INSCHRIJFORMULIER LEDEN, dat jij in de klapper vind.
2. Via de website menu optie FORMULIEREN -> ALGEMEEN -> NIEUW LID (voor nieuwe teams)
3. Via de website menu optie FORMULIEREN -> LEDEN -> NIEUW LID (voor bestaande teams)
Bij optie 1: Formulier met pasfoto (1) opsturen per post naar het secretariaat (postbus 148, 6440 AC Brunssum) of als jpg bijlage in een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vergeet niet op de pasfoto (1) ook als jpg bijlage mee te sturen.). Pesoonlijk afleveren bij de ledensecretaris - maar dan wel OP AFSPRAAK. Nieuwe leden zijn pas gerechtigd om te spelen als zij hun pasje ontvangen hebben. Zodra de aanvraag bij de bond binnen is, zal een acceptgiro verstuurd worden naar de desbetreffende captain. Wanneer de betaling binnen is, zal het pasje per post opgestuurd worden. Versnelde procedure: Afspraak maken met de ledensecretaris. Formulier en pasfoto afleveren bij de ledensecretaris. Geld afgeven aan de penningmeester (ook op afspraak). Ledensecretaris zal dan de speel gerechtigheid van het lid mondelinge geven.

Hoe moet ik een lid over schrijven?

Dit doe je door het formulier Overschrijving lid dat je kunt vinden in de klapper maar ook hier op de site, volledig invult en ondertekend toestuurt naar het secretariaatsadres van de S.L.D.L. (Postbus 148, 6440 AC Brunssum) of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Denk er wel aan dat dit fromulier getekend dient te worden door: De nieuwe captain, de oude captain en het lid zelf. Ontbreekt een van deze handtekeningen, dan kan het zo zijn dat de overschrijving niet doorgaat.

Wat zijn de afmetingen van een dartbaan?

Deze informatie kan men vinden in artikel 10 van het reglement van wedstrijden van de S.L.D.L. te vinden op deze site onder Informatie - Reglementen.

Hoe moet ik de baan laten keuren?

Voor het maken van een afspraak hiervoor, neem je contact op met de wedstrijdleider van de S.L.D.L. die dan jouw verzoek zal doorsturen naar de mensen van de banenkeuringscommissie.

Hoe kan ik mijn team aanmelden bij de sldl?

Neem hiervoor contact op met de ledensecretaris van de S.L.D.L. te bereiken via het mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon 06-83147926. Hij kan je dan aangeven wat je precies moet doen.

Waar kan ik de regelementen vinden?

Deze vind je op deze site onder de knop Informatie en dan Reglementen.

Hoeveel spelers moet een team bevatten?

Het minimale aantal leden bij inschrijving is 4.  Wij adviseren u om minstens 6 leden te registreren voor uw team. Dit om te voorkomen dat u problemen krijgt met te weinig spelers op een speelavond als gevolg van ziekte, werk en andere redenen voor afwezigheid.

Ik speel in een café in Gronsveld mogen wij in de competitie meedoen?

Deelnemen aan de competitie van de S.L.D.L. is mogelijk voor teams waarvan de dartlocatie maximaal binnen een straal van 25 km van het centrum van de gemeente Brunssum is gehuisvest. Als je twijfelt, stuur een mail naar de secretaris van de S.L.D.L., die je dan nadere informatie kan verstrekken ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Is er een vaste speeldag of mag deze veranderd worden?

Ja, vaste speeldag is vrijdag - inhaal wedstrijden kunnen op een andere dag gespeeld worden.

De feestavond is die voor iedereen toegankelijk?

De feestavond is toegankelijk voor leden alsook gasten. Deze laatste groep dient echter een hogere bijdrage te betalen aan de feestavond als de leden. Daarnaast kan het bestuur besluiten om het aantal gasten dat een team mee wenst te nemen, te beperken. Dit als de locatie maar een bepaald aantal personen kan onderbrengen. Leden gaan namelijk voor. Dit word de teams tijdig medegedeeld als dit zich zou voordoen.

De kosten voor deze feestavond is dit inclusief drank en eten?

De inschrijvingsprijs voor deelname aan onze feestavond is voornamelijk bestemd ter dekking van de kosten voor het eten. Bij binnenkomst krijgen de leden (niet de gasten) daarnaast nog enkele consumptie bonnen uitgereikt. Als deze op zijn, dan dient men zelf nieuwe bonnen te kopen.

Is men verplicht aan de toernooien deel te nemen?

Er geldt voor de leden geen verplichting om deel te nemen aan de toernooien van de S.L.D.L.. Mocht echter blijken dat de opkomst voor deze toernooien zeer klein is, dan kunnen wij besluiten om in de toekomst geen toernooien meer te organiseren.

Mag ik tijdens het seizoen nog spelers bijschrijven/omschrijven?

Nieuwe leden kun je blijven inschrijven bij de S.L.D.L. voor je team tot aan 2 maanden voor het einde van de competitie. Overschrijvingen van andere teams zijn niet meer mogelijk na de kerst. Dit laatste is alleen maar mogelijk als men hiervoor de toestemming heeft van zowel de ledensecretaris als de wedstrijdleider.

Hoe zit dat met verlichting van de banen en de algemene richtlijnen voor de dartbanen?

In de klapper vind je hiervoor een opgesteld schema dat hiervoor geld. Dit is een onderdeel van de reglementen van Wedstrijden van de S.L.D.L.. Gemakshalve verwijzen we je hier naar toe.

Waar kan ik een klacht/respons/idee of opmerking deponeren?

Al deze onderwerpen moet je kenbaar maken via het e-mail adres van de secretaris van de S.L.D.L, te weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of sturen naar het postadres van de S.L.D.L., Postbus 148, 6440 AC Brunssum.

Zijn de vergaderingen verplicht en met hoeveel personen moet ik als vereniging aanwezig zijn?

Tijdens de captainsmeetingen mag een team zich laten vertegenwoordigen door de captain van een ander team van hun vereniging. Dit moet dan wel richting het secretariaat van de S.L.D.L. worden medegedeeld.
Op de Algemene Ledenvergadering dient elk team vertegenwoordigd te zijn door minimaal 2 spelers. Het is niet mogelijk dat men zich laat vervangen door een ander team van de vereniging voor deze vergadering.

Hoe kan ik als sldl lid mij aan melden van een of andere commisie / bestuur?

Dit kun je doen door dit aan te geven aan de secretaris van de S.L.D.L. en wel via mail of telefoon.

Hoe kan ik het wedstrijd formulier opsturen naar de bond?

Dit kun je doen op 3 manieren:
- via mail toesturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nadat je het formulier gescand hebt;
- via het postadres van de S.L.D.L., Postbus 148, 6440 AC Brunssum.
- via faxnummer 084-7182764

Hoe kan ik sponsor worden?

Neem hiervoor contact op met onze voorzitter die je een en ander kan uitleggen. Dit kan telefonisch (06-29193932) of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

QR Code