pornclipsonline

South Limburg Darts League

Anno 1972

Secretariaat

Postbus 148

6440 AC Brunssum

Privacy verklaring.

Leden inlog portal.

Inschrijving Feestavond.

 

 

 

Nieuws Archief

Short legs na 5 toernooien.
11-04-2024
Toernooi 1   Toernooi 2       Toernooi 3   Toernooi 4   Toernooi 5 Jacob Verstappen 13 14 15     Jacob Verstappen 11   2x14 4x15 16   Michel Michiels 14 16 13   Michel Michiels 15 16         Anca Zijlstra 16         Jeffrey Schoonens   14      …

Read more: Short legs na 5...

High Finishes na 5 toernooien.
11-04-2024
Toernooi 1   Toernooi 2   Toernooi 3   Toernooi 4   Toernooi 5 Frans Feenstra 107           Anca Zijlstra 113       Will Arnds 121 114   Roland Moedersscheim 119       Brian Arts 105   Jacob Verstappen 101 104 110 116 122   Corina Horsmans Stouten 102…

Read more: High Finishes na 5...

180 ers na 5 toernooien.
11-04-2024
Toernooi 1   Toernooi 2   Toernooi 3   Toernooi 4   Toernooi 5 Anca Zijlstra 5   Jacob Verstappen 7   Leon Janssen 7   Jacob Verstappen 4   Michel Michiels 6 Michel Michiels 5   Laurence Merkens 5   Jacob Verstappen 3   Ralph Wetsels 3   Dennis Hendricks 5…

Read more: 180 ers na 5 toernooien.

Standen na 5 toernooien.
11-04-2024
Ranking sldl   Ranking sldl   Ranking A Licentie   Ranking B Licentie     Ranking C Licentie   ADC Europe   ADC Benelux tour   Stand na 5 toernooien   Stand na 5 toernooien   Stand na 5 toernooien Eerste 3 toernooien   Laatste 4 toernooien   1 Jacob Verstappen 116  …

Read more: Standen na 5 toernooien.

Toernooi uitslagen na 5 toernooien.
11-04-2024
Toernooi 1   Toernooi 1   Toernooi 1   Licentie A A-ronde     Licentie A B-ronde     Licentie B A-ronde     Licentie B B-ronde     Licentie C A-ronde     Licentie C B-ronde 1 Jacob Verstappen 25   1 Laurens Merkens 20   1 Jeremy Lee 25   1 Bjorn Boelema 20…

Read more: Toernooi uitslagen na...

Overlijden Jeffrey van Lent
26-03-2024
Beste leden, Met innige deelname moeten wij helaas vermelden dat Jeffrey van Lent op 48 jarige leeftijd is overleden. Jeffrey was 5 jaar lid van SLDL en kwam uit op de tweede divisie namens het team Witse Waal. SLDL condoleert door middel van deze weg zijn familie, vrienden en dartgenoten en wen…

Read more: Overlijden Jeffrey van...

Ranking en toernooi uitslagen na 4 toernooien.
03-03-2024
Beste leden, Hieronder vinden jullie de uitslagen en standen na 4 toernooien.   Ranking sldl   Ranking A Licentie   Ranking B Licentie     Ranking C Licentie     Toernooi 1   Toernooi 1   Toernooi 1   ADC Benelux tour   Stand na 4 toernooien…

Read more: Ranking en toernooi...

Uitslag loting kwartfinale
02-03-2024
Beste leden, De bekerloting voor de kwartfinales zijn tijdens, de 4de single toernooi,de loting is verricht door Luciano Marchetti. De loting is gehouden in de locatie cafe zaal Reunie te Geleen. Kwartfinales algemene ronde   Kwartfinales divisie 2 Reunie 1   Brandje Un…

Read more: Uitslag loting...

Overlijden Roy Meessen
29-02-2024
Beste leden, Met innige deelname moeten wij helaas vermelden dat Roy Meessen op 26-02 is overleden. Roy was lid van SLDL en kwam uit op de derde divisie namens het team De Vrung 1. SLDL condoleert door middel van deze weg zijn familie, vrienden en dartgenoten en wenst iedereen veel sterkte met h…

Read more: Overlijden Roy Meessen

Overlijden Leon Meurders
28-02-2024
Beste leden,    Met innige deelname moeten wij helaas vermelden dat Leon Meurders op 54 jarige leeftijd is overleden. Leon was lid van SLDL en kwam uit namens het vereniging 't Hoekje. SLDL condoleert door middel van deze weg zijn familie, vrienden en dartgenoten en wenst iedereen veel sterkte…

Read more: Overlijden Leon Meurders

Uitslag loting 4de bekerronde
03-01-2024
Beste leden, Hieronder vinden jullie de uitslag van de loting 4de bekerronde.

Read more: Uitslag loting 4de...

Uitslagen eerste drie toernooien, en de ranking adc europe.
26-11-2023
Beste leden, Hieronder vinden jullie de uitslagen van de eerste drie singel toernooien, de ranking adc europe.   Ranking sldl Toernooi 1   Toernooi 1   Toernooi 1   ADC Europe   Licentie A A-ronde     Licentie A B-ronde     Licentie B A-ronde     L…

Read more: Uitslagen eerste drie...

Single toernooi 2 en 3
02-11-2023
Beste leden,   Zaterdag 4 November vind in Sportcafe de Varenbeuk 2de single toernooi plaats. Vrijdag 24 November vind het 3de single toernooi plaats, dit toernooi is verplaatst, de nieuwe locatie is ons Trefcentrum Pius XII-plein 38, 6433CZ Hoensbroek.  …

Read more: Single toernooi 2 en 3

Uitslag toernooi 1
25-10-2023
Beste leden,  Hieronder vinden jullie de uitslag van de eerste single toernooi. De bijzondere scores worden op het einde van het seizoen erbij op geteld. Dit om de competitie en beker scores duidelijk te houden.   Licentie A A-ronde     Licentie A B-ronde     Li…

Read more: Uitslag toernooi 1

Terugtrekking team Flying darts 2 divisie 3B
14-09-2023
Beste leden, In divisie 3B heeft Flying Darts 2 zich per direct teruggetrokken uit de competitie. voor onderstaande teams betekend dit, dat ze een vrije avond hebben.   Time Out 10Shanghai de Sjloes 3De Burcht 13Reunie Guinnesst Volkshuis BRobin Hood 1Wilhelmina 4Chateau NouveauOos Cafeke 2DC d…

Read more: Terugtrekking team...

Overlijden Ron Klos
14-09-2023
Beste leden, Helaas heeft het bestuur moeten vernemen, dat Ron Klos is te komen overlijden. Ron runde met zijn vrouw Riet vele jaren het casino in treebeek. De SLDL heeft tot 2011 gebruik mogen maken van deze locatie, en de goede service van Ron en Riet. Wij wensen Riet, familie, en vrienden veel…

Read more: Overlijden Ron Klos

Uitslag bekerloting algemene ronde 2023-2024
02-09-2023
Beste leden, Op vrijdag 01-09-2023 vond voor de captainsmeeting de bekerloting algemene/1ste ronde plaats. De loting werd verricht door Nathalie Westerhof, Hieronder vindenjullie de uitslag.   Dartteam Eikske 1 - Varenbeuk 2 Hoekje 3 - Wilhelmina 2 Ricky's Pub 2 - Reu…

Read more: Uitslag bekerloting...

Captains meeting seizoen 2023-2024
01-09-2023
Beste leden, Vrijdag 01-09-2023 was in Trefcentrum Treebeek de captains meeting, Hier werden de papieren uitgereikt. Kon je niet aanwezig zijn, om de papieren op tehalen. Neem dan contact op met de ledensecretaris, om zo alsnog tijdig de papieren in je bezit te hebben.    …

Read more: Captains meeting...

Voorlopige poule indeling seizoen 2023-2024
12-08-2023
    Hoofdklasse   Divisie 1A   Divisie 1B     Yes 94-2   Reunie 2   DC de Koetsch 1     Dartcafe Nouveau 1   Hoekje 2   Wilhelmina 1     Hoekje 1   Heksenberg 2   Nieuweinde 2     Klaver Vier 1   Treffers 99-3   Brandje United    …

Read more: Voorlopige poule...

Voorlopige divisie indeling seizoen 2023-2024
25-07-2023
Beste leden, Hieronder vinden jullie de voorlopige divisie indeling. De indeling is voorlopig en kan nog worden veranderd. Dit is niet de poule indeling, alleen nu is te zien in welke divisie jullie zitten.   Hoofdklasse       Bullseye 1       Dartcafe Nouveau 1  …

Read more: Voorlopige divisie...

Verkiezing dagelijks bestuur.
10-06-2023
Beste leden, Vooruitlopend op de komende algemene ledenvergadering van 16 juni 2023, willen wij jullie het volgende mededelen. Het huidige dagelijkse bestuur van de S.L.D.L. (voorzitter, secretaris en penningmeester) werden op de algemene ledenvergadering van 19 juni 2019, voor een periode van…

Read more: Verkiezing dagelijks...

Loting halve finale Divisie 2
04-05-2023
Beste leden, Op vrijdag 19 mei wordt in de divisie 2 de halve finale beker gespeeld. Hieronder vinden jullie de lotings uitslag.   Brandje United - Wilhelmina 4 De Sport 1 - DTC Brunssum…

Read more: Loting halve finale...

info mbt bekerronde
20-04-2023
Bericht voor de resterende teams in de 2e klasse Beker…Jullie spelen a.s. 28 April de kwartfinale. (Alle andere klasses spelen dan hun halve finales)Matchpoint Darts - Wilhelmina 4Treebeek Treffers 1 - Brandje UnitedKirchroa United 2 - DTC BrunssumDe Sport 1 - Der Toeëre 3Op vrijdag 19 Mei (eerste v…

Read more: info mbt bekerronde

Dartcafe Nouveau 4 zoekt leden.
20-04-2023
Wij van Dartcafe Nouveau 4 starten volgend seizoen met een 3e divisie team. Tot nu toe hebben wij 4 mensen te weten 3 vrouwen en 1 man.Wij zijn nog op zoek naar 2 mensen die het leuk lijken om bij ons te starten.Gezelligheid staat voorop! Hopelijk tot snel!Heb je interesse aarzel dan niet!Aanmelden…

Read more: Dartcafe Nouveau 4...

Terugtrekking team Trefpunt Genhout hoofdklasse
15-04-2023
Beste leden, In de hoofdklasse heeft Trefpunt Genhout heeft zich per direct teruggetrokken uit de competitie. Voor de onderstaande teams betekend dit, dat ze een vrije speelavond hebben. Dartcafe Nouveau 1Dartcafe Nouveau 33Flying Darts 1Foreign AffairHeksenberg 1Hoekje 1Klaver Vier 1Reunie…

Read more: Terugtrekking team...

Terugtrekking team Carboon 2 divisie 3B
15-04-2023
Beste leden, In divisie 3B heeft Carboon 2 heeft zich per direct teruggetrokken uit de competitie. Voor de onderstaande teams betekend dit, dat ze een vrije speelavond hebben. Der Toeere 2Flying Darts 5Heksenberg 3Klaver Vier 5Kunt JodOos Kaar 84-1Reunie 6Schaesbergerveld PiratesTreffers 99…

Read more: Terugtrekking team...

Lotingsuitslag bekerronde 6 en halve finale
10-04-2023
Beste leden, Op vrijdag 28-04-2023 staat de 6de bekeronde voor divisie 2 gepland, voor hoofdklasse, divisie 1 en 3 staat de halve finale gepland. Hieronder vinden jullie de lotings uitslag. Halve finale beker - Algemeen   Beker ronde 6 - 2de Klasse   Reunie 1   Hek…

Read more: Lotingsuitslag...

Toernooi stand na vijf toernooien
10-04-2023
Beste leden, Afgelopen vrijdag 7-4-23 vond er in cafe 't Trefpunt te Elsloo de vijde singeltoernooi plaats. Hieronder vinden jullie de stand na 5 singeltoernooien.

Read more: Toernooi stand na vijf...

Lotingsuitslag bekerronde 5
04-03-2023
Beste leden, Op vrijdag 17-3-2023 staat de 5de bekerronde op de planning. Hieronder vinden jullie de lotings uitslag van de 5de bekerronde.   Beker ronde 5 - Algemeen   Beker ronde 5 - 2de Klasse   Flying Darts 1   Heksenberg 1   Bullys 1   DTC Brunssum…

Read more: Lotingsuitslag...

Toernooi stand na vier toernooien
01-03-2023
Beste leden, Vrijdag 24-02-2023 vond er in Klaver vier te Brunssum, het vierde single toernooi plaats. Hieronder vinden jullie de stand na vier toernooien.  

Read more: Toernooi stand na vier...

Toernooi stand na drie toernooien
26-01-2023
Beste leden, Hieronder vinden julie de stand na drie toernooien.  

Read more: Toernooi stand na drie...

Lotings uitslag bekerronde 4
21-01-2023
Beste leden, Tijdens de 3de single toernooi van de sldl, heeft de loting plaats gevonden van de 4de bekeronde Hieronder vinden jullie de uitslag hirvan. Beker ronde 4 - Algemeen   Beker ronde 4- 2de Klasse   Koetsch 2   Bie Jenny   Shanghai de Sjloes 1   Treebe…

Read more: Lotings uitslag...

Terugtrekking team Lindenheuvel hoofdklasse
21-01-2023
Beste leden, In de hoofdklasse heeft Lindenheuvel heeft zich per direct teruggetrokken uit de competitie. Voor de onderstaande teams betekend dit, dat ze een vrije speelavond hebben. Dartcafe Nouveau 1Dartcafe Nouveau 33Flying Darts 1Foreign AffairHeksenberg 1Hoekje 1Klaver Vier 1Reunie 1Tr…

Read more: Terugtrekking team...

Terugtrekking team D'r Eck 2 divisie 3B
10-01-2023
Beste leden, In divisie 3B heeft D,r Eck 2 heeft zich per direct teruggetrokken uit de competitie. Voor de onderstaande teams betekend dit, dat ze een vrije speelavond hebben. Carboon 2Der Toeere 2Flying Darts 5Heksenberg 3Klaver Vier 5Kunt JodOos Kaar 84-1Reunie 6Schaesbergerveld PiratesTr…

Read more: Terugtrekking team D'r...

Locatie wijziging The Royal Pub 1 divisie 2D
31-12-2022
In divisie 2D is team The Royal Pub 1 veranderd van speel locatie hun nieuwe speel locatie is, Trefcentrum Treebeek, Maanstraat 20, 6446 XE Brunssum Dit geld voor de volgende teams in divisie 2D, Bullys 2Der Bok 2Dierks Darts Devils 33Flying Darts 4KlotskopRicky's Pub 2Schaesbergerveld 2Sha…

Read more: Locatie wijziging The...

Locatie wijziging Eikske 1 divisie 2B
29-12-2022
In divisie 2B is team Eikske 1 veranderd van speel locatie hun nieuwe speel locatie is, Trefcentrum Treebeek, Maanstraat 20, 6446 XE Brunssum Dit geld voor de volgende teams in divisie 2B, Baekske 3Bie JennyDe KroegDe Kroon 1Der Toeere 3Kirchroa United 2Koetsch 2KompasLa Familiat Pumpje…

Read more: Locatie wijziging...

Locatie wijziging Ummer d'r Neaver divisie 2A
18-12-2022
Beste leden, In divisie 2A is team Ummer d'r Neaver veranderd van speel locatie hun nieuwe speel locatie is, Cafe de Aftrap, Markt 49, 6461 ED Kerkrade Dit geld voor de volgende teams in divisie 2A, De Kroeg HeerlenDe Sport 1Fido DidoI Gen Dorp 1Matchpoint DartsNieuweinde 1svl Bende van…

Read more: Locatie wijziging...

Locatie wijziging De Koetsch 1 divisie 2A
18-12-2022
Beste leden, In divisie 2A is team De Koetsch 1 veranderd van speel locatie hun nieuwe speel locatie is, Cafe de Stjee Uul, Sloterstraat 86, 6374 GS Landgraaf Dit geld voor de volgende teams in divisie 2A, De Kroeg HeerlenDe Sport 1Fido DidoI Gen Dorp 1Matchpoint DartsNieuweinde 1svl Ben…

Read more: Locatie wijziging De...

Stand single toernooi na twee toernooien.
27-11-2022
HK / 1ste Klasse   2e Klasse   3e Klasse 1 Lejo Bakker 30   1 Angelo de Gelder 35   1 Tim Derks 32 2 Mike Farinaccio 26   2 Michel Blaauw 33   2 Robert-Paul Tiggelovend 30 3 Zelimir Veseli 26   3 Bjorn Pelders 28   3 Robbie Reif 29 4 Patrick Bok…

Read more: Stand single toernooi...

Lotings uitslag bekerronde 3
27-11-2022
Beker ronde 3 - Algemeen   Beker ronde 3 - 1ste Klasse   Beker ronde 3 - 2de Klasse   Beker ronde 3 - 3de Klasse       Treebeekse Treffers 1 - Hoekje 1   Dartcafe Nouveau 3 - Treffers 99-3   De Kroon 1 - Nieuweinde 1   Robin Hood 2 - De Sport 2 Bodyguards - Eik…

Read more: Lotings uitslag...

Terugtrekking team Time Out 1 divisie 2D
15-11-2022
Beste leden, In divisie 2D heeft Time Out 1 heeft zich per direct teruggetrokken uit de competitie. Voor de onderstaande teams betekend dit, dat ze een vrije speelavond hebben. Bullys 2Der Bok 2Dierks Darts Devils 33Flying Darts 4KlotskopRicky's Pub 2Schaesbergerveld 2Shanghai de Sjloes 1Th…

Read more: Terugtrekking team...

Ongeregelheden sldl toernooi
10-11-2022
Ongeregeldheden SLDL toernooi Het bestuur van de SLDL heeft een zero tolerance beleid jegens geweld en intimidatie, tijdens alle SLDL-activiteiten. We veroordelen de gebeurtenissen die gebeurd zijn tijdens het SLDL Toernooi . Wegens het incident dat zich voordeed, zijn enkele leden voor 2 jaar ge…

Read more: Ongeregelheden sldl...

Uitslag 1ste single toernooi 22-23
03-11-2022
Beste leden, Op vrijdag 14 Oktober 2022 werd in Cafe zaal de Varenbeuk te Heerlen, de 1ste sigle toernooi gehouden. Hieronder vinden jullie de uitslag hiervan. HK / 1ste Klasse   2e Klasse   3e Klasse 1 Stefano Roso (HK) 20   1 Angelo de Gelder 20   1 Patrick D…

Read more: Uitslag 1ste single...

Lotingsuitslag bekerronde 2
20-10-2022
Beste leden, Tijdens de 1ste single toernooi van de sldl heeft de loting plaats gevonden van de 2debekerronde. De 2de bekeronde wordt gespeeld wordt op vrijdag 4-11-22, hieronder vinden jullie de uitslag. Algemene bekerronde 2   Bekerronde 2 divisie 1 Treffers 99-2 Bullys…

Read more: Lotingsuitslag...

Terugtrekking team Robin Hood 1 divisie 2B
11-10-2022
Beste leden, In divisie 2B heeft RobinHod 1 heeft zich per direct teruggetrokken uit de competitie. Voor de onderstaande teams betekend dit, dat ze een vrije speelavond hebben.  Baekske 3Bie JennyDe KroegDe Kroon 1Der Toeere 3Eikske 1Kirchroa United 2Koetsch 2KompasLa Familiat Pumpje…

Read more: Terugtrekking team...

Terugtrekking team Paesjsjtal 1 divisie 1B
04-10-2022
Beste leden, In divisie 1B heeft Paesjsjtal 1 heeft zich per direct teruggetrokken uit de competitie. Voor de onderstaande teams betekend dit, dat ze een vrije speelavond hebben. Bullseye 1Carboon 1Dart Carrousel 2Heksenberg 2Hoekje 3Joe PlaceKirchroa United 1Lucky Dartst Volkshuis ATreebee…

Read more: Terugtrekking team...

Locatie wijziging Brandtaveerne 1 divisie 3A
27-09-2022
Beste leden,  In divisie 3A is team Brandtaveerne 1 veranderd van speel locatie hun nieuwe speel locatie is, Cafe Wielewaal, Wielewaalstraat 2, 6135 EN Sittard Dit geld voor de volgende teams in divisie 3A, De BracheleareDe Burcht 13De Sport 2De Vrung 1Heksenberg 4Klaver Vier 4Reunie 5Ro…

Read more: Locatie wijziging...

Contact gegevens Volkshuis C
27-09-2022
Beste captains en vice captains, De contact gegevens van de captain en vice captain team Volkshuis C staan niet in de lijst die jullie in de klapper hebben zitten. Deze gegevens staan wel in de portal, waar jullie deze kunnen vinden. Excuses voor dit ongemak. het bestuur…

Read more: Contact gegevens...

Locatie wijzigijng Treebeekse Treffers 045 divisie 1B
07-09-2022
Beste leden, In divisie 1B is team Treebeekse Treffers 045 veranderd van speel locatie hun nieuwe speel locatie is, Ons Trefcentrum Pius XII Plein 38, 6433 CZ Hoensbroek, Dit geld voor de volgende teams in divisie 1B, Bullseye 1Carboon 1Dart Carrousel 2Heksenberg 2Hoekje 3Joe PlaceKirchr…

Read more: Locatie wijzigijng...

Locatie wijziging Treebeekse Treffers 2 divisie 3A
07-09-2022
Beste leden, In divisie 3A is team Treebeekse Treffers 2 veranderd van speel locatie hun nieuwe speel locatie is, Ons Trefcentrum Pius XII Plein 38, 6433 CZ Hoensbroek, Dit geld voor de volgende teams in divisie 3A, Brandtaveerne 1De BracheleareDe Burcht 13De Sport 2De Vrung 1Heksenberg…

Read more: Locatie wijziging...

Locatie wijziging Dart Knights divisie 1A
07-09-2022
Beste leden, In divisie 1A is team Dart Knights veranderd van speel locatie hun nieuwe speel locatie is, Sportkantine H.A.C. Haanraderstraat 9, 6464 ER Kerkrade Dit geld voor de volgende teams in divisie 1A, Dartcafe Nouveau 3DC t RaodhoesFlying Darts 3Hoekje 2Klaver Vier 2Lentjheuvel 3R…

Read more: Locatie wijziging Dart...

wedstrijden in de portal
04-09-2022
Beste leden Tot onze spijt kloppen de wedstrijden in de portal niet, deze waren al ingevoerd toen er nog een wijziging werd doorgevoerd. De papieren schema,s kloppen wel, de wedstrijden zijn inmiddels uit de portal gehaald. De juiste versie komt zo spoedig mogelijk weer in de portal. Onze e…

Read more: wedstrijden in de portal

Bekerloting algemene ronde
04-09-2022
Beste leden, Afgelopen vrijdag tijdens de captainsmeeting, heeft de loting van de algemene 1ste bekerronde plaats gevonden. Hieronder vinden jullie de uitslag van deze bekerloting, de teams in het linker kollom hebben een thuis wedstrijd. Treffers 99-1 (2D) - Wilhelmina 3 (3D)…

Read more: Bekerloting algemene...

Start seizoen 2022-2023
21-08-2022
Beste leden, De start van het nieuwe dart seizoen staat voor de deur, we beginnen vrijdag 2-09-2022 met de captainsmeeting. Gevolgd door: vrijdag 09-09-2022 competitie ronde 1 vrijdag 16-09-2022 competitie ronde 2 vrijdag 23-09-2022 1ste bekerronde/ algemene bekerronde vrijdag 30-09-2…

Read more: Start seizoen 2022-2023

Definitieve divisie en poule indeling 2022-2023
05-08-2022
Beste leden, Hieronder vinden jullie de definitieve divisie en poule indeling. Hoofdklasse             Dartcafe Nouveau 1             Dartcafe Nouveau 33             Flying Darts 1             Foreign Affair             Heksenb…

Read more: Definitieve divisie en...

Divisie en poule indeling 2022-2023
26-07-2022
Beste leden, Vanaf seizoen 2022-2023 hebben wij aan de hand van 127 ingeschreven teams een competitie indeling gemaakt conform het piramide systeem. Dat wil zeggen dat wij vanaf de hoofdklasse naar beneden de poules zo compleet mogelijk hebben willen opvullen. Dit betekend concreet voor de com…

Read more: Divisie en poule...

Zomer competitie erdb
22-06-2022
Beste E-Darters,   Op kort termijn willen wij (ERDB) starten met de zomercompetitie.   Om deze op te starten zoeken wij nog teams. Die hieraan mee willen doen. Vind je het leuk om een pijltje te gooien en je bent met minimaal 3 personen dan kun je bij ons meespelen. Laat ons voor 30 juni a.s.…

Read more: Zomer competitie erdb

Feestavond 2021-2022
06-06-2022
Beste leden, Wij betreuren ten zeerste om jullie te moeten informeren dat vanwege het geringe aantal aanmeldingen voor de feestavond op 25-6-2022 wij genoodzaakt zijn deze feestavond te moeten annuleren. Diegenen die het inschrijfgeld hebben betaald verzoeken wij een mail te sturen naar de penn…

Read more: Feestavond 2021-2022

Algemene leden vergadering 2022
02-05-2022
Beste leden, De algemene leden vergadering die gepland staat op 17-06-2022 20.00 uur, is verplaatst naar 03-06-2022 20.00 uur het bestuur…

Read more: Algemene leden...

Inschrijfdag seizoen 2022-2023
27-04-2022
Beste leden, De inschrijfdag van de S.L.D.L voor het nieuwe speel seizoen 2022 – 2023 staat weer voor de deur. Deze zal worden gehouden op 18-06-2022 in het Trefcentrum Treebeek- Brunssum, Maanstaat 20, 6446 XG, Brunssum. Van 14.00 tot 17.00uur. Omdat wij door Covid-19 wederom het seizoen n…

Read more: Inschrijfdag seizoen...

Jubileum weekend
27-04-2022
Beste leden, De S.L.D.L bestaat dit jaar 50 jaar en dit willen wij als bestuur niet onopgemerkt aan onze leden voorbij laten gaan. Het bestuur van de s.l.d.l. organiseert op 24-06-2022 en 25-06-2022 een jubileumweekend. Wij starten op 24-06-2022 dan ook met het jubileumtoernooi. Iedereen sp…

Read more: Jubileum weekend

Overlijden Wim Biermans
09-03-2022
Beste leden, Na een kort ziekbed, is afgelopen zondag Wim Biermans overleden. Wim was de banenkeurder van de bond. Voordat hij de banen ging keuren was hij een van de geweldigde vrijwilligers die in de jeugd commisie zat. ziijn afscheidsdient is vrijdag 11 maart om 17.30 uur in de aula van…

Read more: Overlijden Wim Biermans

Feestavond seizoen 2021-2022
02-03-2022
Beste leden, Ondanks dat we de competitie niet konden uitspelen, houden wij toch een feestavond. De reden hiervoor is, dat wij dit jaar als sldl 50 jaar bestaan, op de website staat een link om je in te schrijven voor de feestavond. De link vind je rechts boven op de website.…

Read more: Feestavond seizoen...

Oos Kaar zoekt nieuwe leden
22-02-2022
Vereniging Oos Kaar spelend te Sittard, Geldersestraat 41, 6136 AS Sittard, zoekt nieuwe leden. Zoek jij voor het komende seizoen een nieuw team, en je kan zowel in de 3de en vierde klasse spelen, meld je dan aan bij Oos Kaar. Ze kunnen nog nieuwe leden gebruiken.…

Read more: Oos Kaar zoekt nieuwe...

Einde competitie seizoen 2021-2022
01-02-2022
Beste leden, Op de eerste plaats willen wij onze zorgen en sterkte uitspreken voor diegene die direct of indirect getroffen zijn door het Corona virus. Verder willen wij diegene die direct maar ook indirect getroffen worden door de maatregelen die door het kabinet worden opgelegd sterkte wensen.…

Read more: Einde competitie...

Agenda

7e single toernooi
24-05-2024 20:00
Cafe Wilhelmina
Bbeker finale
31-05-2024 20:00
Cafe Nouveau
Divisie Kampioenschappen 2023-2024
07-06-2024 20:00
Sportcafe De Varenbeuk
Koppeltoernooi SLDL
14-06-2024 20:00
Cafe 't Trefpunt
Algemene ledenvergadering
21-06-2024 20:00
Trefcentrum Treebeek
Facebook Image
Privacy Policy
Op 25 mei 2018 is de Europese wetgeving met betrekking tot de AVG in gegaan. De wet Bescherming Persoonsgegevens.
Omdat de vereniging SLDL, hierna te noemen SLDL, gegevens van personen nodig heeft om een competitie te organiseren, is de SLDL verplicht zich te houden aan de regels AVG. Alle gegevens die het team en het lid verstrekt bij de inschrijving van het nieuwe seizoen zullen worden behandeld volgens de Privacy-Policy zoals deze op onze website wordt vermeld.
Gegevens en beeldmateriaal ( pasfoto spelerspas, of ander beeldmateriaal van de door de SLDL georganiseerde activiteiten, bijvoorbeeld foto’s van de feestavond ) zijn opgenomen in de Privacy Policy. Verslagen met daarin foto’s kunnen verspreid worden op sociale media, denk daarbij aan de website en ons eigen Facebook, en eventueel dienen als promo-materiaal. De SLDL hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy-Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. De SLDL houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval;
- Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy Policy;
- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; - Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens; - Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is; - Geen persoonsgegevens doorgegeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt; - Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren. Rechtsgronden van de verwerking van persoonsgegevens Volgens de wetgeving mag de SLDL alleen persoonsgegevens verwerken als daarvoor één van de wettelijke grondslagen geldt. De SLDL hanteert de volgende rechtsgronden voor de verwerking van persoonsgegevens:
- in het kader van de totstandkoming en/of uitvoering van een overeenkomst;
- om de wet na te leven (waaronder boekhoudkundige verwerking, fiscale verplichtingen en verplichtingen in het kader van gerechtelijke bevelen of andere dwingende wet- en regelgeving);
- in verband met de gerechtvaardigde belangen van de SLDL, waarbij de SLDL erop let dat de impact op uw privacy zo beperkt mogelijk is;
- na verkregen toestemming van betrokkenen.
Als vereniging zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy Policy, of in het algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kant dit via de contactgegevens die vermeld staan op onze website.
SLDL KvK Nummer 40189526
Postbus 148 Datum akte van oprichting 23-09-1991
6440 AC Brunssum
Doel SLDL:
De beoefening van en de belangstelling voor de dartsport te bevorderen, alsmede het stimuleren en organiseren van activiteiten die in het kader van de dartsport de ontwikkeling, vorming en recreatie van de mens beogen.
Versie augustus 2018
Privacy policy
Verwerking persoonsgegevens van SLDL leden
Persoonsgegevens van leden worden door de SLDL verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
- Administratieve doeleinden
- Communicatie over de opdracht, competitie en/of uitnodigingen
- Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.
- Het uitvoering geven aan de competities
Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
- het lidmaatschap:
Voor bovenstaande doelstelling(en) kan de SLDL de volgende persoonsgegevens van u vragen:
- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- Adres;
- Postcode;
- Geboortedatum;
- Pasfoto spelerspas
- Emailadres;
- Telefoonnummer;
- Geslacht.
Uw persoonsgegevens worden door de SLDL opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode;
- Gedurende de looptijd van de competitie en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar. De looptijd van de competitie voor de verwerking en opslag van de gegevens is vanaf de inschrijfdag tot de start van de nieuwe competitie in het daaropvolgende jaar.
- is een speler geroyeerd of de deelname aan de competitie ontzegt, dan zullen de gegevens bewaard blijven voor de periode waarvan de deelname is ontzegt of het royement duurt.
Versie augustus 2018
Privacy Policy
Verwerking persoonsgegevens van SLDL Prospect, stakeholder-lobby contacten en/of geïnteresseerde
Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door de SLDL verwerkt ten behoeve van de volgende doelstellingen:
- Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contracten.
Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
- Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppelingen op sociale media.
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan de SLDL de volgende persoonsgegevens van u vagen:
- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- Telefoonnummer;
- E-mailadres.
Uw persoonsgegevens worden door de SLDL opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
- Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.
Versie augustus 2018
Privacy Policy
Verwerking persoonsgegevens van SLDL bestuurders en overige vrijwilligers
Persoonsgegevens van bestuurders en overige vrijwillegers worden door de SLDL verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): - Uitvoering geven aan de ( mondelinge ) overeenkomst tussen de organisatie en de vrijwilliger
Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
- De mondelinge overeenkomst en de inschrijving in de Kamer van Koophandel
Voor bovenstaande doelstelling(en) kan de SLDL de volgende persoonsgegevens van u vragen:
- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- Telefoonnummer;
- E-mailadres;
- Geboortedatum;
- Verklaring VOG;
- Kopie ID; (alleen voor bestuurders )
- BSN nummer; ( alleen voor bestuurders)
Uw persoonsgegevens worden door de SLDL opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
- Gedurende de periode dat de bestuurder/vrijwilliger actief is, en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.
Versie augustus 2018
Privacy Policy
Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de benodigde doeleinden.
Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
- Het verzorgen van de internet omgeving
- Het verschaffen van data ten behoeve van de competities
Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is de politie in het kader van een onderzoek (persoons) gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
Binnen de EU:
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.
Minderjarigen:
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 18 jaar) indien daarvoor schriftelijk toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.
Bewaartermijn: De SLDL bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn vertrekt dan wel op grond van de wet is vereist.
Versie augustus 2018
Privacy Policy Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;
- Alle personen die namens de SLDL van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan;
- We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordenbeleid op al onze systemen;
- We pseudonimiseren en verzorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
- Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
- We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
- Onze medewerkers die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming persoonsgegevens.
Rechten omtrent uw gegevens
Toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens voor de genoemde doelen geeft een persoon door ondertekening van het inschrijfformulier.
Een persoon kan eigenhandig de volgende gegevens wijzigen dan wel verwijderen:
-NAW, telefoonnummer en mailadres.
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Indien u gebruik maakt van dit recht zien wij dit als einde lidmaatschap SLDL. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan u zelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan bovengenoemde verzoeken.
Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.
Verwerkingsverantwoordelijke:
Verwerking van persoonsgegevens is mogelijk door, de persoon zelf, de ledensecretaris en de voorzitter. Indien noodzakelijk kan door het bestuur een ander bestuurslid tijdelijk worden gemachtigd om persoonsgegevens te verwerken.
Verwerking van financiële gegevens is mogelijk door, de penningmeester en de voorzitter. Indien noodzakelijk kan door het bestuur een ander bestuurslid tijdelijk worden gemachtigd om persoonsgegevens te verwerken.
Versie augustus 2018
Privacy Policy
Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.
Vragen:
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!
Contactgegevens:
SLDL postbus 148 6440 AC Brunssum Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
QR Code